Webdesign & Webhosting

Searacon

Searacon heeft 10 jaar ervaring in het realiseren van onze klant doelstellingen. Gezien we op het gebied van websites het complete pakket aanbieden, variëert dit van het registreren van domeinnamen en hosting tot het uitwerken van campagnes en online strategieën en het bouwen van sites en shops.

Searacon heeft als uitgangspunt om unieke ontwerpen te maken gericht op de individuele klant. Elke klant is anders en heeft ook andere doelgroepen en doelstellingen en daarom is het ook belangrijk om goed te luisteren naar de klant om hier zo goed mogelijk op in te spelen.

 

Websites

Vanaf het begin af aan is het bouwen van websites ons ding. Mooie, unieke en inspirerende sites voor de doelgroep van onze klanten. Een website is een online vertaling van het bedrijf. Met de website is het essentieel omdatgene te bereiken wat de klant voor oog heeft, of het nu gaat om offerte aanvragen, inschrijvingen op de nieuwsbrief of dat er producten online worden besteld.

 

Webshops

De toename van het bouwen van webshops is de laatste 2 jaar sterk toegenomen en dit zal alleen maar meer worden in de toekomst. Bedrijven, winkels en starters zien de toegevoegde waarde van het bouwen van webshops. Men kan hiermee extra omzet verkrijgen.

 

CMS

In de hedendaagse economie moeten onze klanten flexibel zijn en dit geldt dus ook voor hun website. Met een beheermodule (CMS) kunnen klanten waar dan ook ter wereld hun websites onderhouden en voorzien van de laatste informatie, producten/diensten en prijzen. Snel inspelen op kansen. Door trainingen te geven begrijpen onze klanten hun eigen website beter en kunnen deze dan zelf beheren.

 

Mobiele websites

Mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en men wil snel en makkelijk de juiste informatie vinden. Het is dan ook belangrijk om mee te gaan met de tijd en ook te zorgen dat websites ook goed op mobiele telefoons te zien zijn.

 

Grafisch ontwerp

Elke website dient er uniek uit te zien en dit komt mede door het ontwerp en de vormgeving. Wat belangrijk is dat de klant de juiste beleving krijgt bij het bezoeken van de website, waardoor deze dan ook eerder over zal gaan tot actie.

Goed fotomateriaal is bij het ontwerpen van de site van cruciaal belang voor de juiste uitstraling.

 

Domeinnaam & Hosting

Het registreren van domeinnamen is ook een belangrijk onderdeel van je online strategie. Wij zijn deelnemer van SIDN en kunnen dit dan ook direct vastleggen. Een belangrijk onderdeel van alles is hosting en wij zorgen ervoor dat uw site dan ook optimaal online is. Met eigen servers en systemen hebben we op dit vlak ruime ervaring. Of het nu gaat om bedrijfskritische applicaties of websites, het moet gewoon goed werken. Doordat alles in huis is kunnen we ook heel flexibel en snel reageren op bepaalde trends en omstandigheden.

 

Consultancy

Voor al u vragen op ons vakgebied kunnen wij u advies geven en er voor zorgen dat uw bedrijf optimaal op internet gepresenteerd word en dat de boodschap die u wilt overbrengen ook daadwerkelijk overgebracht word.